Жіночі ради

Квентін Тарантіно зніме...

Квентін Тарантіно зніме вестерн

Квентін Тарантіно планує зняти вестерн, який відрізнятиметься від класичних зразків цього жанру.

"Я хотів би зняти вестерн, але дія його відбуватиметься не в Техасі. Швидше, фільм буде на тему рабства, тобто того періоду нашої історії, з яким всі зараз бояться мати справу", - сказав Тарантіно.

Він також підкреслив, що постарається уникнути моралей. "Можна, звичайно, провести урок історії і розповісти про раб, що тікають за допомогою підземної залізниці. А можна зробити захоплюючий, пригодницький фільм. Щось подібне до спагеті-вестернів на тлі рабства", - додав режисер.

Коли він збирається почати роботу над картиною, Тарантіно не уточнив.

Нагадаємо, що в його планах зйомки продовження "Безславних ублюдків", а також безіменний поки проект, дія якого повинна відбуватися в середні віки в Англії.

Також Квентін Тарантіно продовжить історію головної героїні дилогії "Убити Біла" Беатрікс Кидо.

Фільмографія:

Актор:

1 Щоденники мертвяків 2007

2 Сукияки Вестерн Джанго 2007

3 Планета страху 2007

4 Доказ смерті 2007

5 Грайндхаус 2007

6 Планета Піттов 2004

7 Шпигунка серіал 2001 - 2006

8 Никки, диявол - молодший 2000

9 Джеки Браун 1997

10 Дівчина №6 1996

11 Від заходу до світанку 1996

12 Танцюй зі мною, поки ми любимо 1995

13 Чотири кімнати 1995

14 Відчайдушний 1995

15 Дестіні включає радіо 1995

16 Кримінальне чтиво 1994

17 Той, хто закоханий 1994

18 Спи зі мною 1994

19 Ефект кориолиса 1994

20 Еді Преслі 1992

21 Скажені пси 1992

22 День народження мого кращого друга 1987

23 Золоті дівчатка серіал 1985 - 1992

Продюсер:

1 Ганебні ублюдки 2009

2 Кілер 2008

3 Мачете відео 2008

4 Пекельна поїздка 2008

5 Планета страху 2007

6 Хостел 2 2007

7 Доказ смерті 2007

8 Грайндхаус 2007

9 Шаленство свободи 2006

10 Далтрі Калхоун 2005

11 Хостел 2005

12 Пригоди Модесті Блейз 2004

13 Від заходу до світанку 3: Дочка ката відео 2000

14 Від заходу до світанку 2: Криваві гроші з Техасу відео 1999

15 Господь сказав - Ха! 1998

16 Кров, що запеклася, 1996

17 Від заходу до світанку 1996

18 Чотири кімнати 1995

19 Убити Зої 1994

20 Залізна мавпа 1993

21 Після півночі 1992

22 День народження мого кращого друга 1987

Сценарист:

1 Ганебні ублюдки 2009

2 Доказ смерті 2007

3 Грайндхаус 2007

4 Убити Біла 2 2004

5 Убити Біла 2003

6 C. S. I. Місце злочину серіал 2000 - 2008

7 Джеки Браун 1997

8 Кров, що запеклася, 1996

9 Від заходу до світанку 1996

10 Танцюй зі мною, поки ми любимо 1995

11 Чотири кімнати 1995

12 Кримінальне чтиво 1994

13 Природжені вбивці 1994

14 Справжня любов 1993

15 Скажені пси 1992

16 День народження мого кращого друга 1987

Режисер:

1 Ганебні ублюдки 2009

2 Доказ смерті 2007

3 Грайндхаус 2007

4 Місто гріхів 2005

5 Убити Біла 2 2004

6 Убити Біла 2003

7 Джіммі Киммель в прямому ефірі серіал 2003 - 2008

8 C. S. I. Місце злочину серіал 2000 - 2008

9 Джеки Браун 1997

10 Чотири кімнати 1995

11 Кримінальне чтиво 1994

12 Скажені пси 1992

13 День народження мого кращого друга 1987

Оператор:

1 Доказ смерті 2007

2 Грайндхаус 2007

Актор: Грає самого себе:

1 Dead On: The Life and Cinema of George A. Romero 2008

2 2008 Asian Excellence Awards ТБ 2008

3 Not Quite Hollywood 2008

4 2007 AZN Asian Excellence Awards ТБ 2007

5 Movies Rock ТБ 2007

6 Manufacturing Dissent 2007

7 Tyra Banks Show, The серіал 2005 - 2008

8 Шоу Маппетов: Чарівник з країни Оз ТБ 2005

9 Late Late Show with Craig Ferguson, The серіал 2005 - 2008

10 Celluloid Horror 2004

11 #201 preuves d'artistes 2004

12 Cutting Edge: The Magic of Movie Editing, The 2004

13 A Conversation with Quentin Tarantino Scott Spiegel відео 2004

14 'Pulp Fiction' on а Dime: A 10th Anniversary Retrospect ТБ 2004

15 Убити Біла 2 2004

16 Подвійна зухвалість 2004

17 Ellen: The Ellen DeGeneres Show серіал 2003 - 2008

18 Джіммі Киммель в прямому ефірі серіал 2003 - 2008

19 Last Call with Carson Daly серіал 2002 - 2008

20 American Idol: The Search for а Superstar серіал 2002 - 2008

21 Канни, Любов моя 2002

22 Histories de festival 2002

23 Sundance 20 2002

24 В п'ятницю увечері з Джонатан Росс серіал 2001 - 2008

25 Голлівуд назавжди ТБ 1999

26 Джеки Чан: Моє життя відео 1998

27 Господь сказав - Ха! 1998

28 Останні Дні Чейзена 1997

29 Буги щосили 1997

30 Машинка, що пише, рушниця і кінокамера 1996

31 VIP мир серіал 1996 - 2001

32 MST3K Little Gold Statue Preview Special ТБ 1995

33 Late Night with Conan O'Brien серіал 1993 - 2008

34 Нічне шоу з Джейем Лено серіал 1992 - 2008

35 Біографія серіал 1987 - 2008

36 Суботнім вечором в прямому ефірі серіал 1975 - 2008

Нагороди:

1995 - Оскар: Кращий сценарій "Кримінальне чтиво"

1995 - Золотий глобус: Кращий сценарій "Кримінальне чтиво"

1995 - Британська академія: Кращий оригінальний сценарій "Кримінальне чтиво"

1994 - Кінофестиваль Канна: Золота пальмова гілка "Кримінальне чтиво"

Джерело: topfilmz. Ru

Ви прочитали статтю: "Квентін Тарантіно зніме... ".

Стаття була додана:04/05/2012 16:33.
        Головне меню  
      Головна сторінка

    Карта сайту
     
         

        Навигация  
      Жінки в сучасному світі
    Відео. Краса і здоров'я
    Пради дівчатам нареченим
     
         

        Випадкові статті  
     

    Туризм в Марокко ради...


    Загальна сумісна власність...


    Весільний макіяж нареченої...

     
         

        Цікаво знати